Lajme te fresketa:

Publikohet një foto e Nënë Terezës me Nexhmije Hoxhën. Këshilli i Ministrave.org sqaron popullin: Fotomontazh! Nënë Tereza u takua vetëm me kryeministrin Berisha

E-mail Print PDF

Posto ne Facebook

Në një gazetë të përditshme shqiptare lexuesit u përballën me një skandal. Në faqen e parë të gazetës ishte publikuar një foto ku shihej Nënë Tereza duke u takuar me pjesëtarët e familjes së Enver Hoxhës.


Këshilli i Ministrave.org denoncon këtë mashtrim që ka si qëllim të zbehë madhështinë e kryeministrin tonë Sali Rroftë Berisha i cili është i vetmi që është takuar me humanitaren e madhe.

Nënë Tereza kishte vite që kishte dashur të vizitonte Shqipërinë por po priste momentin e duhur historik. Dhe momenti nuk vonoi : Sali Rroftë Berisha u shfaq si pëllumb i shkruar të shpëtonte mëmëdhenë.

Kjo ishte vërtet arësye madhore për të vizituar atdheun dhe Atin e Dheut.

Sipas motrave të misionit të Nënë Terezës, humanitarja nuk ka takuar askënd përvec humanitarit Sali Rroftë Berisha. Kjo shihet qartë edhe në ditarin e Nënë Terezës ku nuk flitet për askënd tjetër vecse Sali Rroftë Berishës.

Të mos harrojmë se vetëm nën kujdesin e tij vetjak dhe personal u zhvilluan në Shqipëri dhe në Botë aktivitetet për nder të 100 vjetorit të lindjes së Nënë Terezës.

Prandaj fotoja në fjalë është vetëm një fotomontazh i sajuar nga forcat e errëta të opozitës.

Ekspertët e Shërbimit Informativ të Shefit ose SHISH zbuluan se pas kësaj vepre të urryer fshihet dora e piktorit Edvin Rama i cili e ka përpunuar këtë foto duke hequr fytyrën e shndritshme të Sali Rroftë Berishës dhe Jozefina Parlament Topallit duke i zëvendësuar ato me imazhet e Nexhmijes dhe të tjerëve.


Këshilli i Ministrave.org njofton se kanë nisur hetimet për këtë akt terrorizmi dhe se ndaj Edvin Ramës është hapur dosje penale.

Qeveria i bën thirrje kreut të opozitës të vetdorëzohet në polici dhe tu kërkojë falje popullit shqiptar blu dhe kryeministrit Sali Rroftë Berisha për tronditjen e thellë që i shkaktoi.

 


Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]

Duhet te jeni te regjistruar per te komentuar.

Vitrina e Librit

Albumi qeveritar

Sondazh

KE refuzoi dhenjen e statusit per Shqiperine sepse...Results