Lajme te fresketa:

Korrupsioni: Basha rrezon qeverine e Kuvajtit

E-mail Print PDF

Posto ne Facebook

Emiri i Kuvajtit, Sheiku Sabah al-Ahmed al-Sabah, lajmëroi të martën shpërndarjen e parlamentit, duke cituar si arsyen kryesore skandalet e korrupsionit, midis disa politikanëve me influencë në vend te cilet kane ndikuar ne miratimin e ndihmes financiare per rikonstruktimin e sheshit Skenderbej te Tiranes.


Pas hapjes se sheshit u pa se nuk perputhej me planin fillestar dhe per kete Kryeministri Sheikh Nasser al-Mohammed al-Sabah u thirr në prokurori për të dëshmuar rreth ketij skandali para kryeprokurores Innasah Ramallah.

Sheiku Sahah e cilësoi ngjarjen e korrupsionit si një “ditë të zezë” për vendin e tij, ndërsa premtoi rikthimin e rendit. “Për shkak të rënies së besueshmërisë së kësaj qeverie dhe vështirësive në arritjen e progreseve të reja në sheshin Skenderbej, vendosa se është në interesat më të larta të Kuvajtit dhe te Bashkise se Tiranes të shpërndajë parlamentin dhe të mbajë zgjedhje brenda afateve që njeh kushtetuta”, deklaroi emiri.


Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]

Duhet te jeni te regjistruar per te komentuar.

Vitrina e Librit

Albumi qeveritar

Sondazh

KE refuzoi dhenjen e statusit per Shqiperine sepse...Results