Lajme te fresketa:

Ushqeni Qeverinë

E-mail Print PDF

Posto ne Facebook

I dashur popull
Të qeverisësh një vend kërkon mund, djersë dhe sakrifica.
Por mbi të gjitha kërkon ndershmëri dhe ndershmëria nuk të bën të pasur.
Ndaj Qeveria jonë e cila gjithmonë përpiqet për popullin e saj,
në këtë moment ajo ka nevojë për ju.
Jepni kontributin tuaj. Ushqeni ndonjë peshk-qeverie.
Bëni sevap ju dhashtë Zoti karta identiteti.
Ju faleminderit

 

 

Si të jepni kontributin tuaj?  

Thjesht klikoni me maus diku mbi akuarium,

hidhni ndonjë grimcë ushqim dhe peshqit e qeverisë do të notojnë drejt ushqimit.

 

 


Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]

Vitrina e Librit

Albumi qeveritar

Sondazh

KE refuzoi dhenjen e statusit per Shqiperine sepse...Results