Lajme te fresketa:

Nderkombetaret, opozites: Bojkotoni bojkotin.

E-mail Print PDF

Posto ne Facebook

Nderkombetaret i kane bere thirrje opozites qe te bojkotoje, bojkotin.

Pas nje mbledhje me kryetaren e kuvendit, e thirrur nga kjo e fundit dhe jo sic pretendon media, disa ambasadore te rendesishem kane ftuar opoziten qe ti jape fund bojkotit dhe te kthehen ne parlament. Ambasadoret ne bashkepunim edhe me kryetaren e kuvendit, madje me propozim te kesaj te fundit kane gjetur edhe zgjidhjen per ceshtjen e kutive. Ata kane gjetur nje zgjidhje e cila aplikohet ne gjithe vendet me demokraci te zhvilluar ne Evrope dhe qe kane pasur probleme te tilla me kutite. Per te realizuar kerkesen e opozites, kryetarja e kuvendit duke marre edhe aprovimin e nderkombetareve ka propozuar qe te ftojne ne parlament nje ekspert ne hapjen e kutive, pikerisht drejtuesin e emisionit “Kutia e fundit”...


Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]

Duhet te jeni te regjistruar per te komentuar.

Vitrina e Librit

Albumi qeveritar

Sondazh

KE refuzoi dhenjen e statusit per Shqiperine sepse...Results