Lajme te fresketa:

Departamenti Anti Infeksion

E-mail Print PDF

Posto ne Facebook

Sipas studimeve të Doktorrit, shef i Departamentit Anti-Infeksion, qindra mijëra viruse tepër të rrezikshme cdo ditë  dëmtojnë shëndetin e popullatës tonë!

Mijëra shqiptarë janë në prag të infeksioneve me pasoja të tmerrshme.

Prania e virusit “Gripi i Kuq” kërcënon seriozisht vendin tonë.

Shqiperia është në rrezik! 

Personalisht Doktorri mendon se personat e infektuar nga Gripi i Kuq, kanë alergji nga ngjyrat blu, vuajnë nga tunelofobia, fillojnë të mendojnë në ngjyrë të kuqe, flasin në ngjyrë të kuqe dhe  votojnë në ngjyrë të kuqe.

Kur virusi avancon në mënyrë fatale, pacienti kthehet në “banditus mafiozus” e cila është një formë e sëmundjes që nuk ka shërim.

Për të parandaluar përhapjen e infektimit, Doktorri këshillon tu rrihet sa më larg  fletëpalosjeve, posterave dhe websiteve të infektuara nga Gripi i Kuq, pasi kontakti viziv me to ju shkakton pucrra të kuqe, halucinacione të kuqe, iluzione optike, etj.

Doktorri rekomandon rreptësisht të evitohet klikimi apo leximi i websiteve të mëposhtme të cilat rezultojnë të infektuara nga Virusi i Kuq.

 

www.ps.al www.gazetatema.net

www.fqs-al.org www.shekulli.com.al


 Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]

Comments  

 
+8 #1 Kico Anagnosti 2009-12-07 01:11
kujdes rrezik keq-informimi !! WARNING!!
 

Duhet te jeni te regjistruar per te komentuar.

Vitrina e Librit

Albumi qeveritar

Sondazh

KE refuzoi dhenjen e statusit per Shqiperine sepse...Results