Lajme te fresketa:

Sqarim

E-mail Print PDF

Posto ne Facebook

"KeshilliMinistrave.org", i publikuar për herë të parë në 05 Maj 2008, është një websit që ka si qëllim të vetëm parodinë dhe humorin e bazuar tek lajmet mbi zhvillimet politike shqiptare.

Puna jonë konsiston në krijimin e lajmeve jo të vërteta, por që marrin spunto nga një bazë reale. Për të rritur sa më shumë groteskun e humorit, lajmet i shoqërojmë edhe me fotomontazhe.

Faktet, shifrat dhe cilësimet e personave/subjekteve që përmenden në "KeshilliMinistrave.org", nuk kanë asnjë burim apo konfirmim zyrtar, por janë rezultat i kombinimit të fantazisë dhe humorit.

Si të tilla, "KeshilliMinistrave.org" ndalon kategorikisht përdorimin e materialeve të publikuar në websitin e tij, për qëllime propoganduese, denigruese, dhe fyese.

“Humor me politikën - pa krah politik” – kjo është politika e websitit tonë.

"KeshilliMinistrave.org" ndalon ri-prodhimin e materialeve të publikuar në webisitin e tij, pa cilësuar burimin, si shprehje e respektimi të drejtës së autorit dhe etikës së publikimit.

Besojmë tek liria e fjalës dhe tek e drejta e të shprehurit, por nuk përfitojmë nga kjo liri, për të denigruar figurën e personave/subjekteve politike.

Duke shpresuar se nuk do të  keqkuptohemi,

Këshilli i Ministrave.org Ju falenderon.

(Tirane 05-05-2008)


Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]

Duhet te jeni te regjistruar per te komentuar.

Vitrina e Librit

Albumi qeveritar

Sondazh

KE refuzoi dhenjen e statusit per Shqiperine sepse...Results