Invalidët garë-protestë në mbështetje të qeverisë për përmbytjet. “Gomone nuk kemi, por ju dhurojmë karrocat”

Print

Posto ne Facebook

Disa invalidë kanë organizuar një protestë në formën e një gare me karroca në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dhe kanë frenuar gozhdë para godinës së Këshillit të Ministrave.org.Qëllimi i kësaj proteste ishte mbështetja pa asnjë hezitim i qeverisë dhe kryeministrit Berisha i cili fatkeqësisht po merret me fatin e keq të shkodranëve, dhe nuk pati mundësi ti përshëndeste pilotët me karroca nga dritarja e zyrës së tij.

Sipas kreut të protestës, invalidët kërkonin që ndihma ekonomike që u jepte qeveria tu shkonte vëllezërve shqiptarë në veri të vendit.

"Nuk na bën zemra të tërheqim milionat e ndihmës ekonomike nga arka e shtetit, në këtë moment të veshtirë për qeverinë. Gomone nuk kemi por ju dhurojmë karrocat tona për të përshpejtuar evakuimin e banorëve” u shpreh një nga garuesit.Kur ka mësuar për mbështetjen e invalidëve, kryeministri Berisha është përlotur dhe ka propozuar të derdhin një minutë lotë për këtë iniciative.

Propozimi u hodh poshtë unanimisht nga KOP ose Komiteti i Orientimit të Përmbytjeve  të cilët i shpjeguan shefit të Këshillit të Ministrave.org se mjaft kontribute lotësh kishin nga shirat dhe lumenjtë.Powered by jWarlock jwFacebook Comments

[Sqarim]